Kreativní vouchery 2023

Zveřejněno dne
12/2/2023
Contributors
Full name
Job title, Company name
Full name
Job title, Company name
Full name
Job title, Company name
Přihlášení k odběru newsletteru
Přihlášením k odběru souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů.
Děkujeme! Váš požadavek byl přijat!
Ups! Při odesílání formuláře se něco pokazilo.

Ministerstvo kultury České republiky připravuje dotační výzvu "Kreativní vouchery" pro rok 2023, která bude financována z Národního plánu obnovy (NPO). Žádost o podporu budou moci podat malé a střední podniky. Finanční prostředky budou poskytnuty na měkké inovace nebo kreativní řešení produktů nebo služeb.

Kreativci, se kterými bude možné navázat spolupráci v rámci čerpání voucheru, budou registrovaní v Celostátní galerii kreativců.

Flex Digital Agency se zapojuje do tohoto programu a bude jednou z kreativních firem, se kterou lze navázat spolupráci v rámci této výzvy.

Výše voucheru - voucher může pokrýt max. 85 % z celkové hodnoty zakázky, min. výše voucheru může být 50.000 Kč, max. výše voucheru 200.000 Kč, tzn. že alespoň 15 % z celkové ceny zakázky bude muset pokrýt žadatel z vlastních zdrojů (případně i více, pokud bude cena zakázky vyšší než 235.294 Kč), min. celková hodnota zakázky mezi žadatelem a poskytovatelem služeb tedy musí být ve výši alespoň 58.824 Kč, max. výše zakázky není stanovena.

V případě, že máte zájem o podporu vašeho kreativního projektu, neváhejte nás kontaktovat ještě dnes. Pomůžeme vám s vyplněním žádosti a následným vyúčtováním dotace. Máme za sebou více jak 10 úspěšných kreativních voucherů.

Technologie
Vývoj webu

Kreativní vouchery 2023

Ministerstvo kultury České republiky připravuje dotační výzvu "Kreativní vouchery" pro rok 2023
7/2/2023
Vývojáři
Vývoj webu

Webové stránky pro státní správu

Víte, že webové stránky pro státní instituce/organizace mají svoje specifikum? Naprostou nezbytností je přístupnost pro všechny občany bez rozdílu.
7/2/2023